Saturday 23 January 2016

МЕТОДИКА ВИВЧЕННЯ ІНОЗЕМНОЇ МОВИ ЗА ДОПОМОГОЮ КОМП'ЮТЕРА



Необхідно використовувати досягнення науково-технічного прогресу для оволодіння всіма нововведеннями. Це повною мірою стосується і навчання іноземним мовам.


Отже, ви прийняли рішення вивчати якусь іноземну мову, зокрема англійську, як найпоширенішу мову в світі. Схвальне рішення!


Тепер необхідно вибрати методику, за допомогою якої Ви цю саму мова будете вивчати. Методика річ дуже важлива. Правильно обрана методика може допомогти оволодіти іноземною мовою з легкістю і в стислі терміни.


У цій статті ми розглянемо методику, засновану саме на досягненнях науково-технічного прогресу... Це методика вивчення іноземної мови за допомогою комп'ютера. Причому, щоб вчитися за цією методикою, Вам необов'язково бути якимось просунутим користувачем, цілком достатньо, якщо ви звичайний юзер.


Причому, опановуючи англійську мову, Ви попутно засвоїте безліч корисних комп'ютерних програм, які, напевно, допоможуть Вам у майбутньому.


Отже, завантажуємо в комп'ютер якусь незнайому вам програму, наприклад фотошоп. Природно, завантажуємо її англійську версію. І починаємо цю програму засвоювати! Спочатку Вам звичайно буде важко. Всі терміни та підказки на англійській мові. Нічого страшного. Існують словники. Причому їх можна, як завантажити в той же комп'ютер, а можна перекладати в режимі он-лайн з Інтернету.


Через тиждень-другий Ви не тільки засвоїте вельми корисну програму, а й оволодієте, як мінімум 300 англійськими словами. Ви скажете, що це дуже вузькоспеціалізовані слова. Ну, по-перше, вивчаючи довідку про фотошоп англійською мовою, Ви вивчите безліч і звичайних слів. А по-друге, що Вам заважає поставити ще яку-небудь програму і вивчати її теж.


До того ж у Вас є Інтернет! Знайдіть у його величезній мережі англомовні сайти по тематиці, що цікава саме Вам. І вивчайте їх! Ви удосконалите свої знання з цікавих Вам тем та з англійської мови. Коли Ви відчуєте, що мова вже трохи засвоїли, ідіть в англомовні чати і починайте спілкування. Повірте, дуже хороша школа з вивчення мови! До того ж, спілкуючись в чатах, Ви можете знайти там собі нових друзів. І потім спілкуватися з ними не тільки в чатах, але і за допомогою листування.


Сучасний розвиток техніки дозволяє Вам спілкуватися з безпосередніми носіями мови не тільки за допомогою листування, але й в "живу", наприклад, за допомогою тієї ж програми Скайп. А це вже допоможе вдосконалити свою вимову.


Таке вивчення іноземної мови не буде як тягар, а буде цікавим і захоплюючим, що є важливим фактором успішного вивчення мови.


Паралельно Ви можете поставити собі на комп'ютер спеціалізовані програми з навчання іноземній (англійській) мові. Наприклад, програма навчання за допомогою двадцять п'ятого кадру.


Тоді, атакуючи іноземну мову з різних сторін, Ви, напевно, досить швидко суттєво просунетеся в її вивченні.


Запропонована методика навчання іноземної мови має ряд переваг в порівнянні з іншими.


По-перше, Ви вибираєте, що саме вчити і коли вчити самостійно, прилаштовуючись під свої власні потреби та розпорядок дня.


По-друге, дана методика вивчення іноземної мови істотно заощадить Ваші фінанси.



По-третє, крім оволодіння іноземною мовою, Ви можете засвоїти кілька корисних програм, придбати нові і найголовніше, потрібні для Вас знання, а крім цього ще і завести собі нових друзів у різних країнах.


No comments:

Post a Comment